WARNING: The forum is now in read-only mode as we will soon be transitioning to different forum software. Feel free to join our Discord server in the meantime.
liqui6
Re: Nie dziala..

Sun Apr 21, 2013 10:45 am

Dopier, co pierwszy raz to zainstalowałem, wczoraj działały servery, dziś pojawia się komunikat, że master server jest nieosiągalny, i tak ewentualne przyczyny. Czy często tak się dzieje? Dopiero co zainstalowałem to, a już pojawiają się takie problemy, oczywiście nie mam co narzekać, bo w sumie wszystko jest za free ale, ogólnie czy często się tak dzieje i czy dzisiaj problem zostanie rozwiązany?

Jucasta

Sun Apr 21, 2013 10:59 am

liqui6 wrote:Dopier, co pierwszy raz to zainstalowałem, wczoraj działały servery, dziś pojawia się komunikat, że master server jest nieosiągalny, i tak ewentualne przyczyny. Czy często tak się dzieje? Dopiero co zainstalowałem to, a już pojawiają się takie problemy, oczywiście nie mam co narzekać, bo w sumie wszystko jest za free ale, ogólnie czy często się tak dzieje i czy dzisiaj problem zostanie rozwiązany?

Też tak miałem wczoraj o 23 zrobiłem wszystko było cacy a dzisiaj mam ten sam problem co Ty

liqui6

Sun Apr 21, 2013 11:30 am

Nie wiem być może trwają jakieś prace, pozostaje cierpliwie czekać

Jucasta

Sun Apr 21, 2013 11:45 am

"The NexusBF Master Server seems to be unreachable
This means that the server is down, you don't have an avtive internet connection or your firewall is blocking the connection"
Też masz taki komunikat jak chcesz włączyć grę ?

liqui6

Sun Apr 21, 2013 11:49 am

Dokładnie taki sam i z tych trzech potencjalnych przyczyn pierwsza się zgadza, server nie działa :) bo zapora ma wyjątek bf bc2 i dostęp do internetu jest nom stop, więc po prostu to wina servera, ale mam nadzieję, że będzie dzisiaj jeszcze zresetowany

Jucasta

Sun Apr 21, 2013 11:54 am

liqui6 wrote:Dokładnie taki sam i z tych trzech potencjalnych przyczyn pierwsza się zgadza, server nie działa :) bo zapora ma wyjątek bf bc2 i dostęp do internetu jest nom stop, więc po prostu to wina servera, ale mam nadzieję, że będzie dzisiaj jeszcze zresetowany

Też mam nadzieję, bo wczoraj się napaliłem na granie,a dzisiaj dupa :p pozostaje tylko czekać

liqui6

Sun Apr 21, 2013 4:26 pm

Server już działa :)

Return to “Polish”