WARNING: The forum is now in read-only mode as we will soon be transitioning to different forum software. Feel free to join our Discord server in the meantime.
Ghett0
Czarny ekran

Fri Mar 15, 2013 12:01 am

Witam wszystkich !!!
Mam problem z którym nie potrafię sobie poradzić , chodzi o to że gra włącza się normalnie ale gdy wejdę na jakikolwiek serwer mam czarny ekran .
Może ktoś się z tym zetkną i zna rozwiązanie , dodam że przed aktualizacją serwera wszystko działało bardzo dobrze .
Bym był bardzo wdzięczny za pomoc !!!
1.png
1.png (76.38KiB)Viewed 7615 times

ThePiteras9

Re: Czarny ekran

Fri Mar 15, 2013 9:52 pm

Grafika słaba wg mnie ;(

CactusPie

Fri Mar 15, 2013 10:55 pm

Też miałem kiedyś identyczny problem. Pojawiał się on w losowych momentach gry i trwał od kilku do kilkudziesięciu sekund. Niestety, nic nie pomagało. Problem zniknął, gdy kupiłem nową kartę graficzną.

Spróbuj zaktualizować sterowniki do swojej karty graficznej, jak nie pomoże, to niestety, nie możemy Ci pomóc.

cihenio

Sat Mar 16, 2013 1:34 am

Edytuj plik settings.ini w folderze C:\Users\TWOJA_NAZWA_UZYTKOWNIKA\Documents\BFBC2.

W polu DxVersion zamień wartość auto na 9.

Powinno pomóc.

Możesz też zmniejszyć jakość efektów w zakładce Advance w opcjach gry na najniższe, ale to lipne rozwiązanie jest. ;P

Pozdrawiam :)

Ghett0

Sat Mar 16, 2013 1:14 pm

cihenio wrote:Edytuj plik settings.ini w folderze C:\Users\TWOJA_NAZWA_UZYTKOWNIKA\Documents\BFBC2.

W polu DxVersion zamień wartość auto na 9.

Powinno pomóc.

Możesz też zmniejszyć jakość efektów w zakładce Advance w opcjach gry na najniższe, ale to lipne rozwiązanie jest. ;P

Pozdrawiam :)

Wielkie dzięki za pomoc , pomogła mi zmiana " DxVersion " z auto na 9 .
Wszystko działa jak powinno jeszcze raz dziękuję za zainteresowanie moim problemem i pomoc , POZDRAWIAM .

Return to “Polish”