WARNING: The forum is now in read-only mode as we will soon be transitioning to different forum software. Feel free to join our Discord server in the meantime.
Samael89
BF 3

Sun Apr 07, 2013 6:35 am

Witam mam takie pytanie odnośnie BF3 na PS3, chodzi mi o to czy opłaca się kupić podstawowego BF3 czy teraz opłaca sie tylko z dodatkami bo tam najwięcej ludzi gra? pisząc opłaca nie chodzi mi o kase tylko o ilość graczy na mapach bez dodatków:)

Pozdrawiam:)

Bliss

Re: BF 3

Sun Apr 07, 2013 8:51 am

Samael89 wrote:Witam mam takie pytanie odnośnie BF3 na PS3, chodzi mi o to czy opłaca się kupić podstawowego BF3 czy teraz opłaca sie tylko z dodatkami bo tam najwięcej ludzi gra? pisząc opłaca nie chodzi mi o kase tylko o ilość graczy na mapach bez dodatków:)

Pozdrawiam:)

Oczywiście że BF3 + Premium ponieważ większość serwerów posiada DLC i korzysta z map w nich zawartych, i jeśli dołączysz się do takiego serwera a mapa zmieni się na tą z DLC to zostaniesz wyrzucony.
Jeśli chodzi o populację to raczej nie będzie problemów nawet bez DLC ;)

Samael89

Sun Apr 07, 2013 8:56 am

Dzięki. zastanawiam się właśnie czy podstawa starczy czy nie ponieważ premium na ps3 trochę kosztuje a jakoś nie widzi mi się wydac ok 200zł, a jakiś dodatek cieszy się wyjątkowa grywalnością czy wszystkie ?

Bliss

Sun Apr 07, 2013 3:54 pm

Samael89 wrote:Dzięki. zastanawiam się właśnie czy podstawa starczy czy nie ponieważ premium na ps3 trochę kosztuje a jakoś nie widzi mi się wydac ok 200zł, a jakiś dodatek cieszy się wyjątkowa grywalnością czy wszystkie ?

Hmm, wszystkie DLC są bardzo popularne. Ponadto 200zł jak nasz kraj to troszkę dużo :)
Premium dla wersji PC na allegro kosztuje 82zł, poszukaj sobie z fabryki kluczy, może znajdziesz też wersję na PS3

Return to “Polish”