User avatar
TacTicToe
Posts: 357
Joined: Thu Mar 14, 2013 11:50 pm
Contact: Website

Re: Combine the 120hz client with the standard one

Sun Jan 10, 2016 3:58 am

Impossible.

Answer.
]Image

Image

User avatar
kiwidog
Posts: 283
Joined: Tue Dec 25, 2012 8:19 pm
Location: United Kingdom
Contact: Website

Re: Combine the 120hz client with the standard one

Sun Jan 10, 2016 2:21 pm

I don't understand the request. The 120hz, 60hz, and stock clients are all one in the same.
kiwidog > NoFaTe.

User avatar
Lapin
Posts: 262
Joined: Mon Dec 24, 2012 12:35 pm
Location: There's no place like 127.0.0.1
Contact: Website

Re: Combine the 120hz client with the standard one

Mon Jan 11, 2016 3:12 pm

kiwidog wrote:I don't understand the request. The 120hz, 60hz, and stock clients are all one in the same.



He didn't get the two launch button are just the same exe using launch args.


He just want to switch from 64<=>128 tick in game, without restarting the game.


TacTicToe wrote:Impossible.

Answer.



Nice to know we have another armchair dev here. /s





If it's REALLY too complicated to make it work, just make an external server browser (inb4 venicelog) so you don't need to restart the game if the only populated server is not using your tickrate..
Ding dong bannu

Return to “Suggestions and Feedback”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest