WARNING: The forum is now in read-only mode as we will soon be transitioning to different forum software. Feel free to join our Discord server in the meantime.
hihassanzia
Posts: 3
Joined: Sat Jan 02, 2016 9:12 pm

Could not locate main battlefield executable (bf3.exe)

Sat Jan 02, 2016 10:00 pm

Hello guys, i just knew about your awesome project and downloaded the installer (not the rar package). installed it ran it. and that's what i found..

http://prntscr.com/9ldadr
Image (i am not sure if my image insertion will work so i added the link first).

well i'd like to share that i'm running BEEPBOP.exe (or in other words i'm using pirated game instead of origin one), so will VU work with pirated game as well? or do i need to install origin BF3?

plz do guide me.

User avatar
mizudg
Posts: 1620
Joined: Mon Apr 01, 2013 5:09 pm
Location: Bulgaria
Contact: Facebook Skype YouTube

Re: Could not locate main battlefield executable (bf3.exe)

Sat Jan 02, 2016 10:06 pm

Venice Unleashed does not work with pirated versions. If you wish to play on these servers, you need to buy the game.
Image

hihassanzia
Posts: 3
Joined: Sat Jan 02, 2016 9:12 pm

Re: Could not locate main battlefield executable (bf3.exe)

Sat Jan 02, 2016 10:51 pm

well i've original game, but need to download it.. it's standard version not the premium one, will still it work?

XuluniX
Posts: 141
Joined: Mon Mar 04, 2013 10:28 pm

Re: Could not locate main battlefield executable (bf3.exe)

Sat Jan 02, 2016 10:53 pm

yes, standard game will work.
But you can't play DLCs you don't have installed

hihassanzia
Posts: 3
Joined: Sat Jan 02, 2016 9:12 pm

Re: Could not locate main battlefield executable (bf3.exe)

Sun Jan 03, 2016 12:09 am

Further will i need to be logged in to origin while playing the game? or what i have to do is just to open VU launcher and play.

User avatar
MAGIC
Posts: 1303
Joined: Wed Dec 26, 2012 4:44 am
Location: Germany/Frankfurt
Contact: Website Twitter

Re: Could not locate main battlefield executable (bf3.exe)

Sun Jan 03, 2016 12:20 am

hihassanzia wrote:Further will i need to be logged in to origin while playing the game? or what i have to do is just to open VU launcher and play.

Just launch VU and you are ready
Image

Return to “Help and Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests