emi-liano
Posts: 102
Joined: Wed Dec 26, 2012 3:49 am
Location: Behind you!
Contact: Website WLM Yahoo Messenger AOL

Re: Mod Tools, creating new borders and more.

Mon Apr 01, 2013 8:33 am

greeen wrote:I have a hard NET Framework 4.5! I click on BC2Mod.exe - nothing happens. WIN 64 :(

download ScintillaNET v2.5.2 and paste in mod tools directory, you also need phyton 2.7 installed. Install this in c:\Python27
if this doesn't work ask in ruqkoa's post, good luck!

User avatar
greeen
Posts: 537
Joined: Tue Dec 25, 2012 2:40 pm
Location: Russia

Re: Mod Tools, creating new borders and more.

Mon Apr 01, 2013 11:20 am

How can I change the XP and glasses

emi-liano
Posts: 102
Joined: Wed Dec 26, 2012 3:49 am
Location: Behind you!
Contact: Website WLM Yahoo Messenger AOL

Re: Mod Tools, creating new borders and more.

Tue Apr 02, 2013 8:10 am

greeen wrote:How can I change the XP and glasses

To edit map descriptions, points, awards, achievements, etc, you have to use the file startup.fbrb in \Dist\linux\async, but xp boosted server are not allowed

DerpishBadger
Posts: 6
Joined: Wed Apr 03, 2013 2:23 pm

Re: Mod Tools, creating new borders and more.

Fri Apr 26, 2013 9:37 pm

What code do you change and what section and dbx file for XP rate of x5

User avatar
MAGIC
Posts: 1303
Joined: Wed Dec 26, 2012 4:44 am
Location: Germany/Frankfurt
Contact: Website Twitter

Re: Mod Tools, creating new borders and more.

Fri Apr 26, 2013 9:40 pm

So you want to create XP server? If yes, it's not allowed
Image
••• Such random signature •••
••• My Battlefield Bad Company 2 Servers •••

User avatar
RobbingHood
Posts: 3305
Joined: Mon Dec 17, 2012 8:50 pm

Re: Mod Tools, creating new borders and more.

Fri Apr 26, 2013 10:02 pm

MAGIC wrote:So you want to create XP server? If yes, it's not allowed


It's allowed up to 5x.

emi-liano
Posts: 102
Joined: Wed Dec 26, 2012 3:49 am
Location: Behind you!
Contact: Website WLM Yahoo Messenger AOL

Re: Mod Tools, creating new borders and more.

Sat Apr 27, 2013 7:39 am

DerpishBadger wrote:What code do you change and what section and dbx file for XP rate of x5

It is very easy: Extract the file, go to Awards and PointSystemParams; you will see everything here. Lets say that you want to change the revive points: search P_POINT_REVIVE and change the field "score" from 50 to 250, or less but not more.
Have funn and good luck!

User avatar
HydroMoon
Posts: 24
Joined: Sat Apr 06, 2013 8:24 pm
Location: 127.0.0.1

Re: Mod Tools, creating new borders and more.

Sat Apr 27, 2013 2:32 pm

Thanks emi-liano for this tool, it's really come in handy :)
I got some questions that need your answer respectfully:
1-How to change the spawnpoints for teams i.e i want them to spawn within the map border that i made(Rhombus border)?
2-How can i change the flags position (A,B,C and D that appear on map)?
3-How can i know the full map size because the current Rhombus border that i made it appear to be out of map when i press "M" inside the game.

Thanks in advance :)

DerpishBadger
Posts: 6
Joined: Wed Apr 03, 2013 2:23 pm

Re: Mod Tools, creating new borders and more.

Sat Apr 27, 2013 5:12 pm

emi-liano wrote:
DerpishBadger wrote:What code do you change and what section and dbx file for XP rate of x5

It is very easy: Extract the file, go to Awards and PointSystemParams; you will see everything here. Lets say that you want to change the revive points: search P_POINT_REVIVE and change the field "score" from 50 to 250, or less but not more.
Have funn and good luck!


You are so legendary!

emi-liano
Posts: 102
Joined: Wed Dec 26, 2012 3:49 am
Location: Behind you!
Contact: Website WLM Yahoo Messenger AOL

Re: Mod Tools, creating new borders and more.

Sat Apr 27, 2013 10:04 pm

HydroMoon wrote:Thanks emi-liano for this tool, it's really come in handy :)
I got some questions that need your answer respectfully:
1-How to change the spawnpoints for teams i.e i want them to spawn within the map border that i made(Rhombus border)?
2-How can i change the flags position (A,B,C and D that appear on map)?
3-How can i know the full map size because the current Rhombus border that i made it appear to be out of map when i press "M" inside the game.

Thanks in advance :)


Hello, I just made this tutorial, the tool is not mine it is from Authors:
Scripts by Frankelstner (Python)
GUI by rukqoa (C#, XML Editor is ScintillaNET)

Answers:
1: search the word AlternativeSpawnPoints, here you can see the flag name, the team that will own this flag (team2) and the referenced IDs, this are 6, so it will be 6 diferent spawns on B flag for team2 ussually russian team. you just need to copy and search for all this 6 ID and change its coordinates one by one. Check the tutorial again this is on it.
Image

2: to change flag position it is more complexe so, follow this tuto:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... sTH3bmaFOY
At the moment we don't know how to add new flags to the game.

3:Maps, some are 1000x1000 and some 500x500 tell me what map are you aditing and I will upload my coordinates planes so yo can work with accuracy

Return to “Modifications”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests