User avatar
CactusPie
Posts: 451
Joined: Mon Dec 17, 2012 4:48 pm
Location: Poland

Re: [TUTORIAL] Stawianie własnego serwera

Thu Jan 16, 2014 10:08 pm

Serwer główny nie ma zaimplementowanej odpowiedzi na zapytanie o adres IP wysyłane przez serwer gry. Nie wpływa to w żaden sposób na działanie serwera, jedynie wyświetlany jest błędny adres IP. Upewnij się, że masz najnowszy dinput8.dll w katalogu głównym serwera. Jeżeli pomimo tego serwer nadal nie jest wyświetlany na liście, coś musi blokować połączenie.

(OMC) GPanic
Posts: 2
Joined: Wed Jan 15, 2014 10:48 pm

Re: [TUTORIAL] Stawianie własnego serwera

Fri Jan 17, 2014 1:16 pm

Aaaa widzisz panie kolego gra zrobiła mnie w konia, w atrybutach uruchamiania serva jest wpis o lokalizacji, standartowo jest to OC, czyli oceania. Zmieniłem to na EU, czyli europa. Od tej pory widze serva w wyszukiwarce, przy filtrze ustawionym na servy z Europy.

baryla_pol
Posts: 1
Joined: Sun Feb 09, 2014 5:26 pm

Re: [TUTORIAL] Stawianie własnego serwera

Mon Feb 10, 2014 9:55 am

Da się jakoś zamknąć/ zahasłowac serwer tylko dla określonych osób??

edit już znalazłem nie aktualne

Soilwork
Posts: 1
Joined: Fri Oct 11, 2013 10:29 pm

Re: [TUTORIAL] Stawianie własnego serwera

Wed May 21, 2014 2:37 pm

Witam, przepraszam za odkopywanie tematu, ale jak zmienic Oceanie na Europe?

User avatar
zielony79
Posts: 4
Joined: Sat Oct 25, 2014 3:10 pm

Re: [TUTORIAL] Stawianie własnego serwera

Tue Dec 29, 2015 6:47 am

(-Start Server) robisz Edytuj i masz to ( Frost.Game.Main_Win32_Final.exe -serverInstancePath "Instance/" -mapPack2Enabled 1 -port 18395 -timeStampLogNames -region EU -heartBeatInterval 20000 ) zmieniasz region na EU i to wsio.

Return to “Polish”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests