PeSoiL
Posts: 15
Joined: Mon Apr 22, 2013 2:25 pm

Re: [TUTORIAL] Stawianie własnego serwera

Fri Apr 26, 2013 9:58 pm

http://no-ip.com pomoze Ci ezby Twoj serwer byl widoczny :) zamiast Twojego IP bedziesz musial wpisywac swoj host (np. aaa.no-ip.biz) wtedy sie polacza :)

Kryspin111
Posts: 39
Joined: Sun Jan 27, 2013 1:11 pm

Re: [TUTORIAL] Stawianie własnego serwera

Fri Apr 26, 2013 10:27 pm

Moje IP to - 89.231.***
A ruter to Motorola, tyle wiem XD

Nie wiem czy to się ma do rzeczy... ;D

User avatar
CactusPie
Posts: 451
Joined: Mon Dec 17, 2012 4:48 pm
Location: Poland

Re: [TUTORIAL] Stawianie własnego serwera

Fri Apr 26, 2013 11:23 pm

Mam wrażenie, że mówisz o modemie a nie ruterze. Czy chodzi Ci o coś takiego?
Link do obrazka

Jeżeli tak, i twój komputer jest podłączony bezpośrednio do modemu, to nie musisz przekierowywać portów. Jeżeli wykonałeś wszystkie kroki z poradnika, to twój serwer powinien działać bezproblemowo po uruchomieniu pliku ~StartServer.bat

Kryspin111
Posts: 39
Joined: Sun Jan 27, 2013 1:11 pm

Re: [TUTORIAL] Stawianie własnego serwera

Sat Apr 27, 2013 6:58 am

Dobra, serwer wyszukało! :D Jupi.

Ale załączę screeny znowu.

Tutaj chodzi o ping, tak jak na kolejnym zdjęciu. W grze 0, a w wyszukiwarce 1. Może to przez brak osób...

Image
Image

Poza tym zła nazwa serwera i gorączka zamiast podboju...

Coś źle jest?
Image


Dobra, już sobie poradziłem ze wszystkim.
Teraz uzbieram kilkanaście osób żeby sprawdzić jak trybi :D

kalbar_kalbar
Posts: 19
Joined: Sat May 18, 2013 8:35 pm

Re: [TUTORIAL] Stawianie własnego serwera

Mon Jun 17, 2013 1:26 pm

Ok wszystko mam serwer dziala tylko jak wlaczyc adma na serwerze ? :D dzieki za pomoc


User avatar
CactusPie
Posts: 451
Joined: Mon Dec 17, 2012 4:48 pm
Location: Poland

Re: [TUTORIAL] Stawianie własnego serwera

Sun Jun 23, 2013 10:39 am

kalbar_kalbar wrote:Ok wszystko mam serwer dziala tylko jak wlaczyc adma na serwerze ? :D dzieki za pomoc


Musisz użyć dodatkowych programów, takich jak Procon lub BC2CC

KowalDrzo wrote:Ja mam po właczeniu (obrazek):
http://www.mediafire.com/view/s8aj86sis9r1g2d/NEXUS.jpg#


Prawdopodobnie masz złą wersję serwera. Jeżeli chcesz, tutaj masz md5 hash do porównania:
9C5C4E334C46B9E85522FE2C6D7C316C

kalbar_kalbar
Posts: 19
Joined: Sat May 18, 2013 8:35 pm

Re: [TUTORIAL] Stawianie własnego serwera

Sun Jun 23, 2013 4:17 pm

Ok ja postawilem swojego serwa wszystko ok jest na liscie ale duzo osob na niego nie moze wbic a to czemu ? ? ?

KowalDrzo
Posts: 33
Joined: Sat Feb 23, 2013 9:02 am

Re: [TUTORIAL] Stawianie własnego serwera

Fri Jun 28, 2013 10:17 am

CactusPie wrote:
KowalDrzo wrote:Ja mam po właczeniu (obrazek):
http://www.mediafire.com/view/s8aj86sis9r1g2d/NEXUS.jpg#


Prawdopodobnie masz złą wersję serwera. Jeżeli chcesz, tutaj masz md5 hash do porównania:
9C5C4E334C46B9E85522FE2C6D7C316C


O co chodzi?
Możesz mi wysłać na privie link do właściwej wersji?

KowalDrzo
Posts: 33
Joined: Sat Feb 23, 2013 9:02 am

Re: [TUTORIAL] Stawianie własnego serwera

Tue Jul 16, 2013 3:08 pm

U mnie jak gram w 2 osoby nie dostaje expa. Musi wejść dopiero więcej osób aby móc expić. Czy da się wyłączyć tą blokadę???

Jeżeli nie to czy są jakieś boty???

Return to “Polish”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests