User avatar
Terra.Nova
Posts: 56
Joined: Tue Jan 01, 2013 1:44 pm

PROCON SETUP pentru BC2 SERVER

Sun Feb 10, 2013 10:12 am

Salut,

dupa cum am vazut sunt persoane care au intampinat dificultati in utilizarea programului PROCON.
Mai jos veti gasi cativa pasi, sper eu utili, in configurarea aplicatie PROCON.

PARTEA I

1. Click buton "CREATE CONNECTION"
2. La "Hostname/IP" treci ip PC-ului tau (daca serverul este pe acelasi pc pe care este instalat PROCON sau ip-ul de destinatie).
Pentru cei ce au rooter clasa de IP poate fi de genul 192.168.X.X.
3. La "Port" se va trece 48888 si trebuie sa va asigurati ca este facut port forwording (din rooter pentru cei ce au rooter sau deblocat portul 48888 din setarile windowsului, daca este cazul, pentru cei ce au conexiune directa la internet).
4. Butoanele "Username" si "Password" sunt evidente...
ATENTIE!!! Pentru prima conectare la server prin PROCON trebuie sa:
- Intrati in folderul jocului, apoi in "Instance" si sa editati fisierul "SERVEROPTIONS.INI" (click dreapta -> Edit);
- La RemoteAdminPort=48888 (de obicei este standard)
- La RemoteAdminPassword=????? trebuie sa va treceti voi o parola pentru a va putea conecta prin Procon. (Nu uitati sa salvati :)) ).

PARTEA II

Odata conectati trebuiesc facute urmatoarele setari:

1. Instalati din tagul "PACKAGES", pluginurile pe care voi le considerati necesare, iar dupa instalarea pluginurilor da-ti restart la PROCON pentru activarea lor.
ATENTIE!!! Exista posibilitatea ca unele pluginuri sa intre in conflict si sa blocheze PROCON-ul sau chiar serverul de BC2. Unele pluginuri sunt facute de terti ce au colaborat cu cei de la PROCON, de aici rezultand unele incompatibilitati.
Pentru a rezolva aceste posibile probleme dezinstalati si reinstalati PROCON.
2. HARTILE
Hartile pot fi CONQUEST sau RUSH. Exista si un plugin "Mixed Gamemodes - 2.1.0.0" ce pare ca poate combina harti de Conquest cu cele de RUSH, insa eu n-am vrut sa-l instalez...
3. TOATE PLUGIN-urile pot fi personalizate din tagul "PLUGIN SETTINGS".
4.Tagul "SERVER SETTINGS"
La SERVER SETTING primul buton este un COMBO BOX in care gasiti tag-urile "Details", "Configuration", "Gameplay", "Text chat moderation", "Level Variables", "Team Killing" si "Config Generator".
- La "Details" exista server name, details si banner URL ( dupa ce modificati server name NU UITATI de APPLY :)) );
- La "Configuration" se pot modifica: nr de playeri, se poate parola serverul si admin access, etc.
- La "Gameplay" se pot bifa: killcam, minimap, hardcore mod, team balance, etc.
- Din "Level variables" se pot modifica urmatoarele: Tickets, Spawn/respawn time, vehicles spawn rate sau disable vehicles.
5.Tagul ACCOUNTS
Aici se vor definii conturile de admini cu zone de acces la configurari diferite pentru fiecare cont in parte.
6. Tagul LISTS
Aici aveti acces la BANLIST, MAPLIST, RESERVED SLOTS (in cazul in care serverul va fi vr-odata asa de plin incat vei fi nevoit sa-ti rezervi tie si prietenilor niste sloturi) si TEXT CHAT MODERATION unde se pot defini moderatorii.

Restul de taguri si setari nu consider ca trebuiesc explicate pentru ca sunt destul de usor de inteles.
Daca vor mai fi intrebari nu ezitati sa-mi da-ti un PM.

O zi buna!

Terra.Nova
Last edited by Terra.Nova on Tue Mar 05, 2013 9:57 pm, edited 2 times in total.

chinezu21
Posts: 3
Joined: Tue Jan 15, 2013 3:10 pm

Re: PROCON SETUP pentru BC2 SERVER

Sun Jan 12, 2014 9:35 am

ma poate ajuta cineva cu aceasta problema
Attachments
Capture.PNG
Capture.PNG (40.73 KiB) Viewed 4203 times

User avatar
death_stalker_ak47
Posts: 422
Joined: Tue Dec 18, 2012 1:37 pm

Re: PROCON SETUP pentru BC2 SERVER

Sun Jan 12, 2014 10:35 am

Fa forward la router pentru portul 48888.
WARNING

Image

User avatar
Terra.Nova
Posts: 56
Joined: Tue Jan 01, 2013 1:44 pm

Re: PROCON SETUP pentru BC2 SERVER

Mon Apr 07, 2014 10:28 pm

death_stalker_ak47 wrote:Fa forward la router pentru portul 48888.

Salut,

in primul rand nu stiu ce fel de conexiune are chinezu...
daca are sau nu router... in orice caz primul lucru pe care trebuie sa-l faca este sa verifice daca parola din procon corespunde cu cea din fisierele .ini ale serverului.

iar daca intr-adevar are router trebuie sa stie ca sunt mai multe porturi de deblocat nu doar 48888.
cauta pe youtube cum se creaza un server de bc2 prin nexus pt ca o sa-ti fie mai usor sa intelegi ce este de facut.

succes

O zi buna!
Terra.Nova

Return to “Romanian”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest