User avatar
aXeSwY
Posts: 405
Joined: Tue Dec 18, 2012 3:27 am
Location: •Milky Way→•Terra→•Africa→•Tunisia
Contact: Website

Re: Can BF3 run on my laptop?

Wed Feb 26, 2014 9:02 am

I Did test my intel HD 3000 and bf3 really suck's on it 15 TO 20 FPS with no explosions

everything on low
1280 x 720
Image

User avatar
Skydk013
Posts: 5
Joined: Sat Oct 26, 2013 10:21 pm

Re: Can BF3 run on my laptop?

Wed Feb 26, 2014 1:21 pm

m0chil wrote:All in the title.My specs:
Intel Core i5 2430M @ 2.4 GHz
Intel HD 3000
4.0 GB RAM
Before you criticize my specs note that my family is in between poor and wealthy and I mostly use my desktop for school work.
Before you say it can't run games recently released it can run ArmA 3.I asked this same question on Battlelog and people started saying my rig can't run games like ArmA 3.Currently my settings on arma 3 is 1360x764 resolution and all settings medium.



And the Graphic Card?

User avatar
blueman24
Posts: 310
Joined: Sat Aug 03, 2013 3:12 pm

Re: Can BF3 run on my laptop?

Wed Feb 26, 2014 1:35 pm

Skydk013 wrote:And the Graphic Card?

:lol: :lol: :lol:
Intel HD 3000.
Funny that the name seems to be something extremely powerful, for a normal computer user.

User avatar
m0chil
Posts: 57
Joined: Tue May 21, 2013 2:39 am

Re: Can BF3 run on my laptop?

Sat Mar 01, 2014 12:46 am

mhm probably ill get a new graphics card.What is a cheap graphic card out there?
Battlefield 1942,2,BC1,BC2,BF3 veteran.Check out my status at battlelog G4bb1 and bf3_rio


Get 10 posts :D
Get 20 posts :D
Get 30 posts :D
Get 50 posts :D
Get 100 posts

Muntaqim_313
Posts: 72
Joined: Sat Dec 28, 2013 6:19 pm

-

Mon Mar 24, 2014 9:34 pm

-
Last edited by Muntaqim_313 on Mon Jun 30, 2014 11:53 am, edited 1 time in total.

rocky45
Posts: 6
Joined: Wed Mar 06, 2013 9:35 am

Re: Can BF3 run on my laptop?

Sat Mar 29, 2014 9:44 am

I have a laptop with Intel pentium ULV 1.8 wich comes with an Intel HD 2500 series GFX card and I can run BFBC2 medium settings @ 720p fine (fps 26-30) and BF3 low @1024*768 (fps 20-25).It is even better than my brother's laptop with Nvidia G105m!
Newest Intel technology in GFX cards is growing fastly.So I think yes you can run it fine with the HD 3000 ;)
Image

RaZaR1998
Posts: 8
Joined: Sat Jan 05, 2013 8:03 pm

Re: Can BF3 run on my laptop?

Mon Mar 31, 2014 11:57 am

m0chil wrote:All in the title.My specs:
Intel Core i5 2430M @ 2.4 GHz
Intel HD 3000
4.0 GB RAM
Before you criticize my specs note that my family is in between poor and wealthy and I mostly use my desktop for school work.
Before you say it can't run games recently released it can run ArmA 3.I asked this same question on Battlelog and people started saying my rig can't run games like ArmA 3.Currently my settings on arma 3 is 1360x764 resolution and all settings medium.


I'd not recommend,because i've got i5 3230M,HD 4000,4GB RAM and it runs smoothly only if you set your resolution on 800x600

User avatar
aXeSwY
Posts: 405
Joined: Tue Dec 18, 2012 3:27 am
Location: •Milky Way→•Terra→•Africa→•Tunisia
Contact: Website

Re: Can BF3 run on my laptop?

Mon Mar 31, 2014 12:10 pm

m0chil wrote:mhm probably ill get a new graphics card.What is a cheap graphic card out there?



Image

Google for :

Code: Select all

Item#: N82E16814127788
Image

User avatar
Blackend00o
Posts: 227
Joined: Mon Dec 24, 2012 11:43 am

Re: Can BF3 run on my laptop?

Mon Mar 31, 2014 12:27 pm

AXESWY wrote:
m0chil wrote:mhm probably ill get a new graphics card.What is a cheap graphic card out there?



Image

Google for :

Code: Select all

Item#: N82E16814127788

i have seen a MSI laptop , i did cry a bit after i saw this( i7 3erd gen,6G ram DDR3,nvidia gforce GTX 650M 2G DDR5 vram)
Image

Image

Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests