User avatar
Rosko
Posts: 180
Joined: Sun Dec 23, 2012 12:02 pm
Location: Russian Federation
Contact: Website

MoH2010 MP maps on BC2, is it possible ?

Sat Aug 23, 2014 7:09 am

Hello,
After palying in MoH2010 Multiplayer i wonder if it's possible to put maps in BC2, since they're both using FrostBite 1.5
As far as i know, all you need is to create "full map description" in *.dbx format and archive it in startup-00.fbrb
So, is this possible, or it's just my imagination ?

User avatar
mizudg
Posts: 1620
Joined: Mon Apr 01, 2013 5:09 pm
Location: Bulgaria
Contact: Facebook Skype YouTube

Re: MoH2010 MP maps on BC2, is it possible ?

Sat Aug 23, 2014 12:31 pm

Without the proper tools to do it, I don't see how it'd be possible. If DICE lent us their map-maker or whatever, I can try it :D
Image

User avatar
Rosko
Posts: 180
Joined: Sun Dec 23, 2012 12:02 pm
Location: Russian Federation
Contact: Website

Re: MoH2010 MP maps on BC2, is it possible ?

Sat Aug 23, 2014 9:59 pm

mizudg wrote:Without the proper tools to do it, I don't see how it'd be possible. If DICE lent us their map-maker or whatever, I can try it :D


By "map-maker" you mean SDK, right ?
Both MoH and BC2 files are exposed to modify with Modtools, as they're using same extensions and properties.
I do not have in-depth knowledge in working with modtools, but are there any ways to combine those files ?

User avatar
mizudg
Posts: 1620
Joined: Mon Apr 01, 2013 5:09 pm
Location: Bulgaria
Contact: Facebook Skype YouTube

Re: MoH2010 MP maps on BC2, is it possible ?

Sat Aug 23, 2014 11:06 pm

I think you should look up the FrostEd public availability.. none.

It's exclusive to DICE and they're not sharing it like Steam's SDKs.
Image

User avatar
Rosko
Posts: 180
Joined: Sun Dec 23, 2012 12:02 pm
Location: Russian Federation
Contact: Website

Re: MoH2010 MP maps on BC2, is it possible ?

Sat Aug 23, 2014 11:13 pm

mizudg wrote:I think you should look up the FrostEd public availability.. none.

It's exclusive to DICE and they're not sharing it like Steam's SDKs.


Not surprised, cause FB is for commercial using Only.

User avatar
mizudg
Posts: 1620
Joined: Mon Apr 01, 2013 5:09 pm
Location: Bulgaria
Contact: Facebook Skype YouTube

Re: MoH2010 MP maps on BC2, is it possible ?

Sat Aug 23, 2014 11:27 pm

Also, MOH doesn't have much destructibility and is faster-paced with COD-like gameplay. Whereas BC2 is about tactical openings and squadplay. I doubt even if they were ported that they'd be compatible in the least. That's like porting de_dust2 from Counter-Strike and moving it to Bad Company 2. The maps are designed with one game in mind and that's most likely why it'd be a fail if someone tried to port them. Unlike if you tried to port BC2/BF3/BF4 maps into either of the three listed games.
Image

Return to “Modifications”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests