User avatar
mizudg
Posts: 1620
Joined: Mon Apr 01, 2013 5:09 pm
Location: Bulgaria
Contact: Facebook Skype YouTube

Re: Map MODS for weather

Thu Jul 31, 2014 11:40 am

Obviously not official EA maps... also, this whole thread is in Modifications. How do you expect anything to be official here when it's all about modding?
Image

User avatar
Freeshnik
Posts: 462
Joined: Tue Feb 19, 2013 3:14 am

Re: Map MODS for weather

Thu Jul 31, 2014 11:55 am

Freeshnik wrote:
NanoGigs wrote:
Freeshnik wrote:some screens..


Where is that? o.O
I have never seen that map. So epic. Is it the real EA version?


Buy legal BC2 and you are in:
Image
x30 rates (1500 per kill), you can unlock all sh1t in two hours, modded maps and crazy-skilled players on common servers... you are welcome!

More screens incoming..

UPDATE:
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

NanoGigs
Posts: 22
Joined: Thu Aug 15, 2013 4:00 am

Re: Map MODS for weather

Sun Aug 03, 2014 5:25 am

Still doesnt explain how I am suppose to change the weather of HM on my client side. (BTW you are LEVIOSTAS o.O)

badbaubau
Posts: 192
Joined: Mon Feb 11, 2013 8:50 am

Re: Map MODS for weather

Mon Aug 04, 2014 11:08 pm

NanoGigs wrote:Still doesnt explain how I am suppose to change the weather of HM on my client side. (BTW you are LEVIOSTAS o.O)



is easy..... just make first steps to use modtools ,and after you undestand how works just change weather state number on map.
Emilliano have tutorial for using modtools. sry but i just move in UK and not have a good pc and good connections to internet to make a short video tutorial how to make changes for weather client side only.

User avatar
Freeshnik
Posts: 462
Joined: Tue Feb 19, 2013 3:14 am

Re: Map MODS for weather

Tue Aug 05, 2014 4:31 am

badbaubau wrote:is easy..... just make first steps to use modtools ,and after you undestand how works just change weather state number on map.
Emilliano have tutorial for using modtools. sry but i just move in UK and not have a good pc and good connections to internet to make a short video tutorial how to make changes for weather client side only.


You mean this?:
And 2nd question - screens above modded on server side. Any idea how?
weatherstate1.jpg
weatherstate1.jpg (396.55 KiB) Viewed 2024 times


update:
Change it and nothing happens, even in weather "folder" in right menu..[

UPDATE2:
Laguna Alta screens from those server, looks like they disable clouds somehow:
Image
Image
Image
Original graphics:
Image
Image

badbaubau
Posts: 192
Joined: Mon Feb 11, 2013 8:50 am

Re: Map MODS for weather

Wed Aug 06, 2014 7:25 pm

Freeshnik wrote:
badbaubau wrote:is easy..... just make first steps to use modtools ,and after you undestand how works just change weather state number on map.
Emilliano have tutorial for using modtools. sry but i just move in UK and not have a good pc and good connections to internet to make a short video tutorial how to make changes for weather client side only.


You mean this?:
And 2nd question - screens above modded on server side. Any idea how?
weatherstate1.jpg


update:
Change it and nothing happens, even in weather "folder" in right menu..[

UPDATE2:
Laguna Alta screens from those server, looks like they disable clouds somehow:
Image
Image
Image
Original graphics:
Image


about server side ... you can only enabled and disabled weathers,,,, you can use on round weather she apear when round end ( ruwin uswin) some maps have some not.
on start map have in server side one weather enabled and another two not. just change true-false options , in some cases work if all wether have false, if i remember correct Atacama Desert have that black sky and light from the ground. sry but i cant open nothing on my current laptop

NanoGigs
Posts: 22
Joined: Thu Aug 15, 2013 4:00 am

Re: Map MODS for weather

Wed Aug 20, 2014 2:04 am

Changing weather state does absolutely nothing. Any other idea?

Nasipal
Posts: 201
Joined: Wed Oct 08, 2014 7:49 pm
Location: Ukraine

Re: Map MODS for weather

Sun Dec 14, 2014 2:43 am

On all this screen shoots they have only disabled Weather in server side. Thats can be done very easy. If you want to change state of weather you need to edit it in client side ONLY. After you do that you will be able to enter to any server and it will "show" your client weather. If you dont know how to do that i can explane you more about it

Return to “Modifications”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests