Kneppers
Posts: 3
Joined: Sat Aug 03, 2013 9:15 am

Re: M1, DICE-BOOM or eveything unlocked startup files!

Sat Sep 07, 2013 10:11 am

Must ban. Its not good.
Image

User avatar
MAGIC
Posts: 1303
Joined: Wed Dec 26, 2012 4:44 am
Location: Germany/Frankfurt
Contact: Website Twitter

Re: M1, DICE-BOOM or eveything unlocked startup files!

Sat Sep 07, 2013 11:32 am

Kneppers wrote:Must ban. Its not good.

wat?
You don't need to add this to your server :/
Image
••• Such random signature •••
••• My Battlefield Bad Company 2 Servers •••

User avatar
Rodney
Posts: 427
Joined: Mon Dec 17, 2012 7:56 pm
Location: On the Battlefield
Contact: Website WLM Yahoo Messenger AOL Facebook Skype Twitter YouTube

Re: M1, DICE-BOOM or eveything unlocked startup files!

Sat Sep 07, 2013 2:30 pm

Kneppers wrote:Must ban. Its not good.

lol
Server Guru. Click Banner to visit my BC2 and modding related blog!
Image

emi-liano
Posts: 102
Joined: Wed Dec 26, 2012 3:49 am
Location: Behind you!
Contact: Website WLM Yahoo Messenger AOL

Re: M1, DICE-BOOM or eveything unlocked startup files!

Sun Sep 08, 2013 6:24 pm

Hi, i have a problem with this, as soon as i add the startup to my server i am unable to play Oasis and harvest day rush, i tryed it in r30 and 34, and the same result, procon is unable to add Oasis and Harvest day rush, do you have any idea why this is happening?
In the first startup with the m1 i have no problem, but when i add the one with the dice boom the problem appears.

User avatar
Rodney
Posts: 427
Joined: Mon Dec 17, 2012 7:56 pm
Location: On the Battlefield
Contact: Website WLM Yahoo Messenger AOL Facebook Skype Twitter YouTube

Re: M1, DICE-BOOM or eveything unlocked startup files!

Sun Sep 08, 2013 7:13 pm

emi-liano wrote:Hi, i have a problem with this, as soon as i add the startup to my server i am unable to play Oasis and harvest day rush, i tryed it in r30 and 34, and the same result, procon is unable to add Oasis and Harvest day rush, do you have any idea why this is happening?
In the first startup with the m1 i have no problem, but when i add the one with the dice boom the problem appears.

I have fixed the issue and uploaded a new version, you can find it in the first post.
Server Guru. Click Banner to visit my BC2 and modding related blog!
Image

emi-liano
Posts: 102
Joined: Wed Dec 26, 2012 3:49 am
Location: Behind you!
Contact: Website WLM Yahoo Messenger AOL

Re: M1, DICE-BOOM or eveything unlocked startup files!

Sun Sep 08, 2013 7:44 pm

Thank you Rodney, sorry i didn't read your latest update info , the sollution it was there but i didn't saw it.
i downloaded the updated file and now everything is working fine. thanks!

Image

_-=ECLiPSE=-_
Posts: 14
Joined: Wed Jul 10, 2013 9:52 am

Re: M1, DICE-BOOM or eveything unlocked startup files!

Mon Sep 16, 2013 1:25 am

Will this unlock Dice-Boom for M95 and M95-SA also?

User avatar
mouz
Posts: 227
Joined: Sun Apr 28, 2013 8:45 pm
Location: Serbia
Contact: Website

Re: M1, DICE-BOOM or eveything unlocked startup files!

Mon Sep 16, 2013 2:10 pm

_-=ECLiPSE=-_ wrote:Will this unlock Dice-Boom for M95 and M95-SA also?

Yes it will.

[Bot] Google
Posts: 100
Joined: Sun Aug 25, 2013 7:41 am
Location: Russia

Re: M1, DICE-BOOM or eveything unlocked startup files!

Tue Sep 17, 2013 5:03 pm

Hi, if you know how to add weapons to the loadout, maybe you know how to hide them? I have a random server crash when someone use S20K, USAS 12 and extended magazine, I think if players can't respawn with this weapons, server can't crash.

Nyke96
Posts: 2
Joined: Fri Nov 22, 2013 8:24 pm

Re: M1, DICE-BOOM or eveything unlocked startup files!

Fri Nov 22, 2013 8:37 pm

Dropping by, just wondering if anyone can let me know if this still works

Thanks!

Return to “Modifications”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests